Vitamin C i stora doser

Jag har blivit ännu mer intresserad av Vitamin C i stora doser efter fallet med den Nyzeeländska bonden som läkarna hade gett upp på att kunna rädda som räddades med stora (50g = 50000mg/dag)  intravenösa doser och ”liposomal C” doser när en annan läkare ville ge, motvilligt trots det som hade hänt, max 2g/dag intravenöst.

Här är en video (1h 25 min) som visa en längre presentation av Dr Thomas Levy, en hjärtläkare som har stor erfarenhet av Vitamin C i stora doser:

Han tar upp båda den LÅNGA erfarenhet och dokumentation av verkan av stora vitamin C doser, ofarligheten (bl a stora studier som visar att folk med högre Vit C nivå hade MINDRE risk för njurstenar (tvärtemot vissa uppgifter i media) och själva rättsläget. I NZ har de tagit upp IV Vitamin C som registrerat läkemedel (efter kontroversen omkring nära-döden räddningen av bonden Smith).  Han är mycket kritisk mot rotkanal och menar att de utgör svåra bakteriehärdar som även stora vitamin C doser inte räcker för att motverka. Han tycker de måste bort för att behandla framgångsrikt kroppen i övrigt.

Jag håller på experimentera med hemmagjort liposomal Vit C.

År 2014 var Dr. Suzanne Humphries i Sverige och denna föreläsning spelades in. Enda sak som hon säger som jag inte vet om jag delar är att hon inte vill att man spolar djupa sår med väteperoxid.

Vid 43:45 nämner hon att man kan även användas antiseptiskt, utvärtes.

2 reaktioner till “Vitamin C i stora doser”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.