Vaccination

En del tidigare (2004 så en del behöver uppdateras, som länkar) anteckningar jag har fört angående vacciner kan du nå om du följer denna länk till en Moodle kurs där du kan logga in som gäst, ev. med lösen ”vuxen”  eller skapa ett eget konto (med hjälp av din email adress).

Helt kort:

Jag och min familj har överlevt många vaccinationer som jag ville utsätta de för när jag trodde, liksom vårdpersonal gör, att vacciner är effektiva medel som fick bort gamla dödliga sjukdomar och därför är värda den risk för biverkningar som finns.

När jag började sätta mig in i biverkningar så lärde jag mig saker som gjorde att jag numera

  • vet att vi har fått en bedräglig historiebeskrivning om vaccinationer
  • tycker den vetenskapliga grunden för vår bild av vacciner är bedrövligt dåligt och källkritik (gentemot vaccinproducenter/säljare) från myndighetshåll obefintlig
  • tycker det är mest lämpligt att inte vaccinera tills verkligt oberoende studier kan visa om de ha någon nytta som är större än deras biverkningar
  • tycker vi bör snarast sätta ihop statistikinsamling som leds av ett organ som innehåller folk från alla läger (ej bara myndigheter, producenter, branschexperter, läkare) som kollar vaccinationers verkningar på kort och lång sikt för sjukdomen de är ämnad att förhindra OCH allmänhälsan, inte minst de olika immunsystemrubbningar (som t ex allergier) som ökar av oklar anledning.

Jag håller på att sammanställa mer om dessa frågor på denna hemsida. Du kan använda sökfältet till vänster i denna sida för att se om jag skrivit något om det som du söker.  Jag välkomnar information från båda förespråkare och motståndare till vaccinationer. Jag deltar gärna vid informationsmöten-diskussioner om vaccination.

Jag har gjort svensk textning till denna YouTube film om en flicka vars liv blev förstörd av Gardasil vaccinet. I hennes fall var det först efter andra injektionen som de allvarliga biverkningar satte in. Så även om du eller ditt barn har haft en eller två sprutor redan utan att få uppenbara biverkningar, så är det för tidigt att anta att det kommer att gå bra för dig/ditt barn med de/m sista.

Men cancer är så allvarlig så att vara skyddad mot det borde vara värt att några får komplikationer, eller?

Om man INTE heller är skyddad, som i fallet ovan, och väger stora risker mot osäker nytta, så blir det klart motiverat att välja andra sätt att skydda sig än vaccin!

Och det kommer att behövas förmodligen decennier för att se OM det har haft någon positiv verkan på livmodercancer förekomsten. I hennes fall (i andra videon) så verkar det inte ha ens hindrat de två HPV sorter som det var tänkt att hindra..

Vad kan du göra om folk ifrågasätter att du avstår vaccination för dig och familjen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *