Sjukvården tar ansvar! Eller? När? När Inte?

De vill oss väl. De vill skydda oss från farliga smittor. De tror att vacciner är ett bra sätt.

Vid den väntade ”pandemin” av svininfluensa, lyckades de få de flesta att (närmast panikartat) söka vaccin för den.

Svininfluensan som kom var lindrigare än vanlig säsongsinfluensan. Däremot var det så många svåra biverkningar av själva vaccinet att de gick inte att bortse ifrån. Det var inte lika ”säkert” som de ville att vi skulle tro. Många barn fick narkolepsi. Många tror väl att staten självklart hjälper de som kan ha skadats när de följer statens rekommenderade vaccinationsschema. Tyvärr får familjer som drabbats räkna med att bära mycket av jobbet och kostnader själv, medan staten försöker  begränsa hur mycket som kan krävas av de.

Nyligen fick narkolepsidrabbade familjer brevet som visas i bilden.

 

Narkolepsi-släppSkadeståndsMöjligheter

 

Här är några kommentarer från de drabbade.

Staten/Läkemedelsföretagen tvingar alla Narkolepsidrabbade att skriva på en överlåtelse där vi avsäger oss rätten att stämma någon som handhavt vaccinet som förstörde livet för våra barn! 

Vi har vägrat i 7 år, men nu hotar de med att vägra ersättning för de drabbade! Helt lagvidrigt!

Vi sitter i klorna på staten och Läkemedelstillverkarna som är de som äger Läkemedelsförsäkringen, och de ska bestämma vilka som får ersättning och hur mycket! Alltså ska förövarna bestämma utan insyn hur offren ska ersättas! 
Det har gått mer än 7 år, och vi får fortfarande ingen hjälp, bara en byråkratisk mardröm utan like, vi får strida och överklaga i varje instans!

Är det såhär Sverige tackar för solidariteten ni tyckte var så viktig att ni tvingade på oss detta vaccin! Var är er solidaritet nu när allt gick åt helvete och 500 barns ( numera vuxna) liv gick åt helvete??

och

Tro inte att du får hjälp när staten vaccinskadat ditt barn, om du mot all förmodan lyckats få skadan godkänd,trots godkännandet så får man ingenting om man inte går med på deras utpressning! Om man ens får något då, det är ju ingen som vet eftersom de äger oss skadade!

Dessutom bestämmer de hur mycket medicin man måste ge sina barn om man ska få ersättning, de som är omedicinerade måste ta dessa tunga narkotikaklassade preparat (bla amfetamin på dagtid, och GHB för att sova) annars blir de utan ersättning. För de ska tryckas i så mycket knark att de kan stå på benen så länga som möjligt, då behöver de ju inte betala ut lika mycket ersättning….(som ändå är löjligt låg)

och

 Vad säger advokatfirman om detta?

 Att vi inte har något val, även om det strider mot alla lagar och allt de tror på!

 Vi måste bevisa uppsåt om vi ska kunna stämma, och det fanns det ju knappast!

och

Vi har dialog direkt med Hälsoministern, och tidigare Socialministern. Nuvarande socialminister råkar ha varit anställd at GSK, som tillverkade Pandemrix, så hon är inte inblandad i våra ärenden. Däremot hade hon inga problem med att godkänna det nya skitvaccinet med samma innehåll från samma tillverkare, Glaxo Smith Klyne

Så ta inte vaccin ”för säkerhets skull”!  För säkerhets skull: Informera dig om vaccinernas egentliga roll i historien. Informera dig om bättre sätt att skydda er. Informera er om företagen som producerar/säljer vacciner.   Efter det gör en ”cost – benefit” (”kostnad – nytta” eller ”nackdel -fördel”) analys innan  du, eller någon i din familj, tar någon, eller någon mer,  immunförsvars-påverkande vaccination.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *