Tänder

Just nu har jag ett speciellt intensivt intresse för tänder. Jag har tandvärk som gjort att jag har inte sovit speciellt väl de sista 2 nätterna. Lyckades bara få en viss lindring med FasterEFT som brukar vara jättebra med smärta av olika slag. Jag brukar undvika smärtmediciner. Paracetamol (”Alvedon”) är en av de vanligaste dödliga förgiftningar och förgiftningarna har ökat med privatisering av droghandeln, och ökad läkemedelsreklam. Ett mått på hur ont jag har haft är att jag, ändå, har tagit 3 st under de senaste 48 timmarna.

En vän föreslog ”oil pulling”. Jag hade stött på det som alternativ vid tandvärk förut, men inte då jag hade värk. Det skulle också leda till vitare tänder. Jag provade i 2 veckor för blekning men kunde inte med säkerhet se att blekningen fungerade, men munnen kändes väldigt ren efteråt.

Jag kom inte åt mina länkar på natten med min lilla smartphone och provade ”första bästa” jag hittade och gjorde ”oil pulling” med solrosolja (ca en matsked spolas runt i munnen under 15-20 minuter och spottas ut och munnen sköljs med salt vatten.)

Det finns en hemsida om alternativtandvård med väldigt utförliga uppgifter (inkluderar även motsägelsefulla uppgifter som ger dig chansen att utvärdera de!). Jag ger en länke till sidförteckning ”site map” så du ser direkt hur mycket som tas upp där: http://www.healingteethnaturally.com/sitemap.html

Jag skall prova sköljning med stark salt vatten lösning som hen tycker är den smärtlösning som oftast och snabbast fungerat för folk med akut ont.

Jag tänker skriva mera om tänder sedan, men ville få den här länken upp här, för andra och mig själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *