JEF Talks

JEF Talks (och lyssnar)TED Talks
När jag höll på göra ett utkast till en affisch så hittade jag på ett ”JEF Talks” logo. Den skulle (helt medvetet) likna ”TED Talks”. Jag lyssnar väldigt ofta till TED Talks. Även om de har kritiserats för att vara ”establishment” (makteliten) trogen snarare än vetenskaps trogen i vissa frågor, så är de ganska öppna för spännande nyheter.

Om någon vill bjuda in mig är jag intresserad, i mån av tillfälle, av att presentera/diskutera mina erfarenheter/idéer. Om man tittar på denna hemsida, och min andra hemsida www.FasterEFT.se, så ser man en rätt stor axplock av saker jag finner intressanta.

Att jag använder JEF är faktiskt grundad i mitt namns historia. När jag föddes i Buffalo, New York, USA så döptes jag till John Eric Forssell. När jag var riktigt liten så var det någon som märkte att mina initialer bildade JEF och hen började kallad mig ”Jeff”. Till slut började alla kalla mig Jeff.

När jag började i skolan så ropade lärarna efter ”John Forssell” och det kändes inte som mig. Så vi hade mitt namn ändrat legalt till Jeff.  Oftast är Jeff en förkortning av Jeffrey (or Geoffrey) men i mitt fall var det faktiskt en förlängning från mina initialer, JEF.

Vaccin affisch 2012

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *