Vitamin C i stora doser

Jag har blivit ännu mer intresserad av Vitamin C i stora doser efter fallet med den Nyzeeländska bonden som läkarna hade gett upp på att kunna rädda som räddades med stora (50g = 50000mg/dag)  intravenösa doser och ”liposomal C” doser när en annan läkare ville ge, motvilligt trots det som hade hänt, max 2g/dag intravenöst.

Här är en video (1h 25 min) som visa en längre presentation av Dr Thomas Levy, en hjärtläkare som har stor erfarenhet av Vitamin C i stora doser:

Han tar upp båda den LÅNGA erfarenhet och dokumentation av verkan av stora vitamin C doser, ofarligheten (bl a stora studier som visar att folk med högre Vit C nivå hade MINDRE risk för njurstenar (tvärtemot vissa uppgifter i media) och själva rättsläget. I NZ har de tagit upp IV Vitamin C som registrerat läkemedel (efter kontroversen omkring nära-döden räddningen av bonden Smith).  Han är mycket kritisk mot rotkanal och menar att de utgör svåra bakteriehärdar som även stora vitamin C doser inte räcker för att motverka. Han tycker de måste bort för att behandla framgångsrikt kroppen i övrigt.

Jag håller på experimentera med hemmagjort liposomal Vit C.

År 2014 var Dr. Suzanne Humphries i Sverige och denna föreläsning spelades in. Enda sak som hon säger som jag inte vet om jag delar är att hon inte vill att man spolar djupa sår med väteperoxid.

1 reaktion till “Vitamin C i stora doser”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *